2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

SIA „Jēkabpils siltums”  veic tehniskus uzlabojumus katlumājās

SIA „Jēkabpils siltums”  veic tehniskus uzlabojumus katlumājās

SIA „ Jēkabpils siltums” šovasar veicis vairākus tehniskus uzlabojumus uzņēmumam un pašvaldībai piederošajās katlumājās.


Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko stāsta, ka viens no lielākajiem darbiem paveikts Celtnieku ielas katlumājā, kur vasarā nomainīts katlumājas vecais dūmenis. Tas bija tehniski novecojis, jo izbūvēts jau sen –tajā laikā, kad celta arī katlumāja. Dūmeņa atsaites traucēja autotransporta kustību, jo to pamatnes atradās tuvu ielas braucamajai daļai; tas arī nebija attiecīgi izolēts.


Šovasar uzņēmums uzstādījis arī jaunas iekārtas divās pašvaldībai piederošajās katlumājās. Rīgas ielas 237 katlumājā pēc mājas rekonstrukcijas un siltināšanas esošais granulu katls bija pārlieku jaudīgs jaunajiem apstākļiem, tādēļ šovasar uzstādīja mazākas jaudas jaunu katlu, kurš darbosies automātiskā režīmā. Katlumājā demontētais katls pārvietots uz Rīgas 104 katlumāju, kur tagad čuguna katlu vietā būs viens pilnīgi jauns katls un pārvietotais kalpos kā rezerves katls. Rīgas ielas 104 katlumājā darbi tuvākajā laikā tiks pabeigti un to rezultātā tiks iegūta automātiskā režīmā strādājoša katlu māja, kurā būs moderni granulu katli, kas darbosies ekonomiski un racionāli.


Kā allaž, sagatavojoties jaunajai apkures sezonai, vasaras periodā SIA “Jēkabpils siltums” visās katlumājās veic profilakses darbus, lai apkures sezonā nodrošinātu klientiem kvalitatīvu siltumapgādes pakalpojumu.

A.Sleže
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru